- Roof for you - Tak för dig - din takpartner -Kontakt

Vid intresse v.g. fyll i nedanstående formulär och beskriv vad ni önskar hjälp med och gärna så detaljerat som möjligt.


För att snabbt komma i kontakt med oss så välj nedan en lämplig mail-adress och v.g. skriv namn, adress och vad ni har för önskemål.

 

För allmänna frågor om oss:

info@roof4u.se

 

För förfrågningar och offert:

bytatak@roof4u.se

 

För beställning:

order@roof4u.se

 

För akuta ärenden (läckage, mm):

takjour@roof4u.se

 

Direktkontakt med Mikael Roof4U:

mikael@roof4u.se

 

Ni kan också ringa Mikael direkt på tel: 0723352212 
 
 
 

Takläggning

Takläggning är ett krävande arbete och kan vara lite klurigt om man är osäker på vad som skall göras. ? Passa på att nyttja det fördelaktiga ROT-avdraget med möjlighet till skattelättnad mostvarande halva arbetskostnaden för taket, genom att anlita en duktig takläggare som kan vägleda dig och undvika framtida problem och fällor som t.ex:

Vilka alternativ har du? Vilket material har bäst livslängd ? Vilket material är billigast? Vilket materialval är den bästa investeringen för ditt hus? Hur skall jag få rätt vattenavrinning? Behövs taksäkerhet ?Val av byggställning? När tillåter vädret renovering?

Frågorna är många och svaren blir ännu fler om du frågar vänner och bekanta. Vi på ROOF4U vet vad som gäller, Vi har över 30 års erfarenhet av takläggningar och kan de olika begränsningar som de olika taklösningarna har.Plåtslageri

Det finns regler och anvisningar för hur plåtarbeten och takläggning ska gå till, det är många faktorer som avgör vad som passar just dig och ditt hus. Vi på ROOF4U erbjuder er ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans med dig väljer material, färg och utförande inom gällande föreskrifter och önskemål för ditt tak.


Erfarenhet och kompetens

ROOF4U är ett svenskt företag med svensk personal som har över 30 års erfarenhet av takläggning, takreparationer och övriga takarbeten. Vi är utbildade takläggare och utför takläggning i hela Stor-Stockholm till både Skolor, BRF och privatpersoner. Vi lämnar alltid bästa garanti på utförda arbeten. Takarbeten som översyn av tak, montering av taksäkerhet och vattenavrinning kan du beställa direkt av oss, en snabb och säker lösning för akuta problem.

Här kan du också köpa allt för ditt tak som takstolar, underlagstak, papp, läkt, takmaterial, plåtslageridetaljer mm.

Copyright by ROOF4U

Plåttak